Resultaten voor duurzame bedrijven utrecht


    
duurzame bedrijven utrecht

Home BOS Sinds 1939.
Welkom bij BOS Installatiewerken Daktechniek. BOS is uw partner voor kwalitatieve technische oplossingen voor een gezonde en duurzame leef en werkomgeving. BOS verzorgt de aanleg, de renovatie en het onderhoud van installaties in de woningbouw en utiliteit. Deze installaties en werkzaamheden zijn bestemd als voorziening voor levensbehoeften.: water sanitair binnenklimaat energie waterdicht dak. Vakmanschap, kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid zijn daarbij onze speerpunten. Centraal staat de klanttevredenheid, van u als opdrachtgever en van uw gebruikers. BOS werkt als familiebedrijf al 79 jaar voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Contact: 030 288 24 88 Storing melden Offerte aanvragen. Over ons BOS sinds 1939. BOS is een familiebedrijf en opgericht in 1939. Ruim 79 jaar is BOS dynamisch met innovaties en de nieuwste ontwikkelingen. De traditie van vakmanschap, kwaliteit en service blijft daarbij onverminderd groot. BOS is vertrouwd met werken in een omgeving waar mensen wonen, werken en leven. De medewerkers van BOS realiseren zich dat zij werken in het domein van bewoners of gebruikers. Werken bij BOS. Wil je werken bij BOS? Kwaliteit, klanttevredenheid en veilig werken staan bij ons voorop. Bekijk onze vacatures. Tennesseedreef 17 3565 CK Utrecht.
google spreadsheet
Duurzame energie en energiebesparing bedrijven, organisaties en instellingen Milieucentrum Utrecht MCU.
Vacatures Vrijwilligers Milieucentrum Utrecht. Vacature Bestuurslid Milieucentrum Utrecht. Groene Hub ECOTOPIA. Duurzame energie en energiebesparing bedrijven, organisaties en instellingen. In onderstaand overzicht vindt u links naar websites van bedrijven, organisaties en instellingen, die op verschillende manieren zijn betrokken bij energie, energiebesparing en/of duurzame energie.
zilveren kruis bellen
Duurzame bedrijven vind je op Allesduurzaam.nl Alles Duurzaam Utrecht.
Je vindt duurzame bedrijven op alle terreinen van consumeren: eten en drinken, bankieren, mobiliteit, huis en tuin De 18.000 adressen op Allesduurzaaam.nl vallen allemaal onder de noemer duurzame bedrijven. Duurzame bedrijven trendsetters. Duurzame bedrijven dragen hun steentje bij aan een verandering in denken en doen.
slotenmaker amsterdam
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
zinken dakgoot
Duurzame Meetup Utrecht, Nederland Meetup. alert-small. alert. announce-small. announce. archive-small. archive. arrow-left-small. arrow-left. arrow-right-small. arrow-right. audio-small. audio. badge
Tijdens de Duurzame Week zetten een breed programma neer, waarbij we daarnaast bedrijven en inwoners van Utrecht uitnodigen om zelf ook duurzame activiteiten te organiseren. Zo zetten we samen een mooi programma neer en is er tijdens de Duurzame Week in heel Utrecht wat te beleven.
Duurzame Vacatures Duurzame Vacaturebank.
Bijhouden van het Bodem Informatie Systeem BIS, informatie verstrekken, BIS verbeteren i.s.m. Vacature duurzame mobiliteit Programmaleider Elektrisch rijden Natuur Milieu in Utrecht. Werken aan het versnellen van de transitie naar elektrisch rijden, zowel voor personenmobiliteit als vrachtvervoer. Vacature stage Intern at Triodos Investment Management Zeist.
DuurzaamGebouw.
DuurzaamGebouw helpt bedrijven bewust om te gaan met hun waardevolle vastgoed. Wij adviseren en begeleiden bij de organisatie en verbetering van uw beheer en onderhoudsprocessen. We kijken naar prestaties, risicos en kosten. Ons uiteindelijke doel is een maximaal rendement door een optimale inzet van de infrastructuur. Ook veel gebouweigenaren en beheerorganisaties profiteren van de expertise van DuurzaamGebouw. Als onafhankelijk specialist zetten wij de juiste financiële, organisatorische en technische koers uit voor uw instandhouding en exploitatiebeheer. Ons doel is om uw investeringsbudget gedurende de gehele levenscyclus optimaal te benutten. object-bighook.php Waar zet je ons voor in? Beheer en beleid. Wil je antwoord op je vraag? 3584 BB Utrecht.
Vacatures duurzame energie Utrecht.
Maak alvast kennis met ons team en jouw toekomstige directe collegas. Woon je vlakbij Utrecht en wil jij duurzame impact maken? Dan pas je bij ons! Je bepaalt zelf de balans tussen werk en privé. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is altijd plek voor mooie initiatieven en goede ideeën.
Utrecht Sustainability Institute. Utrecht Sustainability Institute Home.
Het Utrecht Sustainability Institute USI draagt als kennis en innovatiemakelaar bij aan duurzame stedelijke ontwikkeling, zowel nationaal als internationaal, startend vanuit de regio Utrecht. USI biedt een platform voor kennisdeling, inspiratie en maatschappelijk debat. Dit doen we in nauwe samenwerking met ons netwerk binnen en buiten de regio Utrecht.

Contacteer ons