Resultaten voor duurzame bedrijven rotterdam


    
duurzame bedrijven rotterdam

BlueCity Visie.
Rotterdam is daar een goede uitvalbasis voor; in onze stad gebeurt al veel. RotterZwam, KEES, Kromkommer, Better future factory en Afval loont zijn concrete voorbeelden van economisch haalbare, duurzame concepten. Ook de gemeente en tal van publieke instellingen en bedrijven in Rotterdam geven de circulaire economie een steeds prominentere plek.
java programmeren
ISDE subsidie 2018 voor duurzame installaties Rotterdam.
Bedrijven krijgen een deel van de investeringskosten terug bij aanschaf van één of meer warmtepompen, zonneboilers, pelletkachels en biomassaketels. Om in aanmerking te komen voor de subsidie is een belangrijke eis dat uw duurzame systeem wordt geïnstalleerd door een deskundige installateur. Schroevers uit Rotterdam is hiervoor de aangewezen partij.
slotenmaker haarlem waarderpolder
NL Hotel voor de Toekomst.
Hotel Kasteel Bloemendal. Hotel Rotterdam Nieuwerkerk. Hotel Wolvega Heerenveen. Van der Valk Avifauna. Voeg kamer toe. Bekijk onze kamers. Een horecabedrijf met een groen hart. Al onze Valk Exclusief Hotels zijn Green Key gecertificeerd. Laad uw auto op bij één van onze Hotels onder het genot van een kopje koffie. Het organisch afval van onze hotels wordt gebruikt als grondstof voor bio-energiecentrales. 5 Loyalty korting. Een gratis kopje koffie. Kosteloos annuleren op dag van aankomst tot 12.00 uur. Met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven. Doen wat nodig is. Al onze hotels zijn Green Key gecertificeerd. Daarmee onderstrepen wij dat wij in onze bedrijfsvoering meer rekening houden met milieuvriendelijkheid dan de wet en regelgeving van ons verlangt. Hotel voor de toekomst. Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die onze hotels, restaurants en vergaderzalen beter én groener maken. Zodat onze kleinkinderen ook kunnen genieten van duurzaam ondernemen. Op deze website leest u alles over onze duurzame activiteiten.
ict bedrijven rotterdam
Duurzame, maatschappelijke vacaturesPure Ambition.
Pure Ambition koppelt mensen en bedrijven met een duurzame, maatschappelijke ambitie aan elkaar. Dit doen we aan de hand van het zelf-ontwikkelde matchingssysteem: het Duurzame Carrière Kompas. De beste bijdrage aan onze samenleving kan worden geleverd door het hebben van een duurzame baan, bij een maatschappelijk verantwoordelijk bedrijf.
slotenmaker utrecht
Home Industrieweg Rotterdam.
De Industrieweg is gelegen in de Spaanse Polder, en is uitstekend bereikbaar door de directe ligging nabij A20 en A13. Hoogwaardige duurzame kantoorruimte te huur in Rotterdam. De kantoorruimte voldoet volledig aan de laatste richtlijnen en zijn energiezuinig en duurzaam ingericht.
Green Key Green Key.
Wat is Green Key. Green Key is hét keurmerk voor duurzame toeristische en zakelijke accommodaties. Neem gewoon wat gas terug. De Groene Zaak. Hoogste tijd om dat motortje van de economie op duurzame energie te laten lopen. Verbeter de wereld.
Rotterdam moet sneller duurzaam worden RTV Rijnmond.
Bijna zestig Rotterdamse organisaties en bedrijven hebben een oproep aan de politiek gedaan om de stad sneller duurzamer te maken. Tijdens het ondernemersontbijt donderdagochtend zaten een aantal van hen om de tafel met burgemeester Aboutaleb. De ondernemers vinden dat de gemeente niet genoeg doet om Rotterdam sneller duurzaam te maken.
Breman: duurzame, energiebesparende oplossingen Zakelijk Particulier.
Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in uw woning. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Bovendien leveren wij cv-ketels, zonnepanelen, ventilatie, isolatie, slimme thermostaten en service en onderhoudsabonnementen.
010 Duurzaam Rotterdam duurzaam. Icon/circulair. Group 4. Page 1. Page 1. Icon/circulair Copy. Icon/circulair Copy 2. Icon/circulair Copy 3. Icon/circulair Copy 4.
Lees meer over het apart inzamelen van afval én wat er precies wel en niet in de gft-bak mag via de link in bio. duurzaamdatdoenwegewoon 010duurzaam duurzaamrotterdam duurzametip duurzametips gft etensrestjes bananenschil allekleinebeetjeshelpen afvalscheiden nomorewaste circulair duurzaamleven rotterdam roffa 010.

Contacteer ons