Resultaten voor duurzame mobiliteit bedrijven


    
duurzame mobiliteit bedrijven

Anders Reizen Minder CO2 in uw zakelijke mobiliteit kies Anders Reizen Anders Reizen.
Duurzaam mobiliteitsbeleid in de praktijk. Anders Reizen is een initiatief van.: De deelnemende organisaties aan Anders Reizen werken samen aan duurzame, zakelijke mobiliteit om hun CO2-uitstoot te reduceren. Dat betekent minder met de auto, meer fiets en trein of elektrisch vervoer.
esta aanvragen
Rabobank: grote gevolgen duurzame mobiliteit voor bedrijven.
op social media. Rabobank: grote gevolgen duurzame mobiliteit voor bedrijven. 06-03-2015 1429: Door: Willemien Groot. Nieuwe vormen van duurzame mobiliteit zijn de voornaamste reden voor een lager autogebruik in Nederland. Dat blijkt uit de thema-update Automotive 2015 van de Rabobank.
vpn configuratie
MVO Drechtsteden legt focus op Duurzame Mobiliteit.
Al 40 bedrijven zijn aangesloten bij het netwerk waaronder Rabobank Drechtsteden, Cablean, VORM Bouw BV, Kemper en Van Twist en Xylem. Wilt u ook lid worden? Kijk op www.weizigt.nl/bedrijven voor meer informatie over het bedrijvennetwerk MVO Drechtsteden. Donderdag 3 december organiseert bedrijvennetwerk MVO Drechtsteden bij Duurzaamheidscentrum Weizigt wederom een bijeenkomst met een interessante spreker. Te gast is deze avond Jack Knol, Director Facilities en Fleetmanagement bij Capgemini Nederland. Het thema van de bijeenkomst is Duurzame Mobiliteit.
google advertentie
Duurzame mobiliteit BonoTraffics bv.
BonoTraffics bv integreert duurzame mobiliteit in uw verkeersbeleid. Wij helpen u graag bij innovatieve projecten voor schonere mobiliteit, zoals het stimuleren van het gebruik van elektrische voertuigen en mobiliteitsmanagement voor bedrijven. Wij ondersteunen u ook bij het implementeren van bedrijfsvervoermanagement, Slim Werken Slim Reizen of andere vormen van mobiliteitsmanagement.
Mobiliteit.
Als gezamenlijke ambitie willen deze partijen autodelen laten groeien tot een netwerk van 100.000 deelauto's' in 2018. Het Low Car Diet, een initiatief van Urgenda, heeft als doel om zoveel mogelijk bedrijven en medewerkers op een positieve manier kennis te laten maken met duurzame mobiliteit en ze te ondersteunen bij gedragsverandering en beleidswijziging op dat gebied.
Bedrijven, organisaties en instellingen op het gebied van duurzame mobiliteit Milieucentrum Utrecht MCU.
Hieronder vindt u websites van bedrijven, organisaties en instellingen, die op verschillende manieren zijn betrokken bij duurzame mobiliteit. Bezoek bijvoorbeeld eens de site van Urgenda. Urgenda is een actie-organisatie die Nederland sneller duurzaam wil maken, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren.
Duurzame mobiliteit in de praktijk Ctrack.
De Climate Neutral Group CNG heeft dit jaar gesproken met 10 grote bedrijven en koplopers op het gebied van duurzame mobiliteit. Gezamenlijk hebben zij ruim 40.000 FTE in dienst en een wagenpark van 13.000 autos. CNG sprak met de mobilititeits, MVO of fleetmanager.
Zijn deelauto's' de toekomst voor duurzame mobiliteit? Bedrijvenpark RW50.
1615: uur De delegatie van het werkbezoek gedeputeerde Bert Boerman, bestuurders, bedrijven en betrokkenen bij programma Beter Benutten komt terug Bij Hanz en er wordt ingezoomd op lessons learned gedurende het programma Beter Benutten. Vervolgens wordt een vooruitblik gegeven naar programma Slimme en Duurzame mobiliteit door het ministerie van IW.
Mobiel Vlaanderen Ideeƫnboek Duurzame Mobiliteit.
In het kader van het werkgelegenheidsakkoord zullen nieuwe maatregelen inzake mobiliteit aangemoedigd worden binnen de bedrijfswereld. Om de bedrijfswereld te ondersteunen en te informeren over bestaande maatregelen en hun mogelijkheden is er nood aan een handleiding of een ideenboek met maatregelen ter bevordering van duurzame mobiliteit. Het is de bedoeling om bedrijven een werkinstrument aan te reiken in de vorm van goed uitgewerkte steekkaarten.

Contacteer ons