Meer resultaten voor biologische jeans


    
biologische jeans

Bio en fair Broeken Het groene warenhuis verkoopt biologische en. Sus So sustainable social.
Het meest populaire alternatief voor jeans: de chino van biologische katoen. Voor elke gelegeheid geschikt, van casual tot chique! Zakken in de typische chino stijl: steekzakken plus klein geldzakje aan de voorkant, twee zakken met een knoopje aan de achterkant.
woning ontruimen
Biologische Jeans Skinny Hazen Sea Stone MUD Jeans.
We zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties om onze jeans duurzamer en meer circulair te maken. Onderzoek toont aan dat de grootste milieu-impact van je jeans wordt gegenereerd tijdens de gebruiksfase, namelijk door het vele wassen van je jeans.
inox
Goed om te weten: hier koop je mooie eco-jeans Famme.
Het label is druk bezig om consumenten aan te sturen op verantwoordelijk consumeren en probeert hergebruik van jeans meer in de hand te werken. Dit doen ze onder meer door het opzetten van zogenaamde reparatie stores waar je jeans weer flink wordt opgelapt.
opgelicht door slotenmaker
Duurzaamheid: Jeans spijkerbroek koop duurzame merken.
Duurzame jeans spijkerbroek merken: zie hieronder hoe de meest populaire jeans spijkerbroek merken scoren op onze duurzaamheids criteria. Deze criteria omvatten duurzaamheids-kwesties zoals kinderarbeid, eerlijke lonen voor arbeiders, het verbod op zandstralen, het gebruik van biologisch katoen, het uitbannen van giftige stoffen en het beperken van CO2 emissies.
uitvaartverzorging
6 x duurzame fair jeans Moderne Hippies.
Mud Jeans en G-Star zijn mijn favoriet! De RAW for the Oceans lijn van G-star is ook erg tof met gerecycled plastic 3. Kim 10 nov. Super leuk onderwerp! Ik heb hetzelfde doel maar dit blijkt soms best lastig. Waaronder schoenen vind ik een lastige. Toevallig heb ik vandaag geschreven over fairtrade sinterklaas cadeaus. Misschien vind je het leuk om te lezen? Shirah 10 nov. Super handig lijstje! Ik wil nu een broek van kings of indigo haha. Zoƫ 10 nov. Ik wil sowieso graag wat van ze. Reageer ook Annuleren. MODE BEAUTY 04 apr 2012 3. Fair Fashion // TWO-O. MODE BEAUTY 20 nov 2013 0. Fair Fashion // WIN: M-Brace door Fairminds. MODE BEAUTY 01 sep 2014 0. Fair Fashion // Xofa. MODE BEAUTY 12 feb 2016 2. Fair Fashion // Lisa Konno. De krachtige combinatie van mediteren en boksen. Vegan en biologische kunst: het bestaat!
Top 5 duurzame jeans merken Eerlijke kleding gids Fairfashionstyle.nl.
De hele collectie is vegan. MUD Jeans skinny jeans van biokatoen en gerecyclede jeans. Gezien in de MUD Jeans webshop. Hip Scandinavisch merk met transparante productie en jeans die gemaakt zijn van biologisch katoen. Nudie Jeans van 100% biologisch katoen, gezien bij Wehkamp.
De 9 beste eco-spijkerbroekmerken.
Het Nederlandse merk Mud Jeans scoort vooral goed op arbeidsomstandigheden: voor arbeid en producten wordt een eerlijke prijs betaald. Mud Jeans spijkerbroeken worden gemaakt van biologische en gerecyclede materialen en hebben zo een minimale negatieve impact op het milieu. ONLY is niet alleen fashion-forward, maar ook nog eens duurzaam.
Nudie Jeans duurzame spijkerbroeken van biologisch katoen EcoGoodies.
Ook is het fijn dat het gewoon ontzettend mooie kleding is en perfect zittende spijkerbroeken! Je vind een heel uitgebreide collectie van Nudie Jeans bij Wehkamp. Bezoek deze webshop Favoriet. Onlangs bekeken shops. Mud Jeans biologische kleding en jeans. Woolskins ecologische lamsvachten en babyproducten van wol.
Mud Jeans biologische kleding en jeans EcoGoodies.
Duurzame baby producten. Home Alle duurzame milieuvriendelijke webwinkels Duurzame mode kleding Fair trade kleding Mud Jeans biologische kleding en jeans. Mud Jeans biologische kleding en jeans. Zoek je betaalbare biologische en fair trade kleding die er goed uitziet? Mud Jeans maakt het, voor mannen en vrouwen!

Contacteer ons